Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Bluebay Beach Club
pool-område på bluebay beach club i san agustin på gran canaria hotelområde på bluebay beach club i san agustin på gran canaria aften på bluebay beach club i san agustin på gran canaria soveværelse på bluebay beach club i san agustin på gran canaria lejlighed2 på bluebay beach club i san agustin på gran canaria lejlighed på bluebay beach club i san agustin på gran canaria køkken på bluebay beach club i san agustin på gran canaria badeværelse på bluebay beach club i san agustin på gran canaria balkon på bluebay beach club i san agustin på gran canaria pool-bar på bluebay beach club i san agustin på gran canaria have på bluebay beach club i san agustin på gran canaria spise terrasse på bluebay beach club i san agustin på gran canaria restaurant på bluebay beach club i san agustin på gran canaria reception på bluebay beach club i san agustin på gran canaria pool på bluebay beach club i san agustin på gran canaria hotel bluebay beach club i san agustin på gran canaria indendørs spa på bluebay beach club i san agustin på gran canaria
Henter priser

Bluebay Beach Club

San Agustin

Bluebay Beach Club er et børnevenligt lejlighedshotel, som byder på gode faciliteter. Hotellet er beliggende i det rolige San Agustin, tæt på både strand samt centrum, og har vundet flere priser for områdets roligst placerede hotel. Vi anbefaler dette hotel til familier, som ønsker plads, ro og gode faciliteter.

Hotellet byder på et dejligt pool-område med solstole, parasoller, børnepool, pool-bar en fantastisk udsigt. Af faciliteter finder du bl.a. spa-center, miniklub, billard, bordtennis, tennis og meget mere (visse faciliteter er mod gebyr). For de mindste er der også en legeplads.

Nyd veltilberedte måltider i hotellets restaurant, som serverer spanske og internationale retter. Dit ophold på Bluebay Beach Club er eksklusiv måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension, som består af morgenmad og aftensmad.

På Bluebay Beach Club kan du vælge mellem følgende værelsestyper:


2-værelses lejlighed
på ca. 42 m2 og til max. 3 personer. Med separat soveværelse med 2 enkeltsenge samt mindre opholdsstue med sovesofa.
Superior 2-værelses lejlighed på ca. 66 m2 og til max. 3 personer. Med separat soveværelse med 2 enkeltsenge samt stor opholdsstue med sovesofa.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse samt tekøkken med kogeplader, køleskab, elkedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne er desuden udstyret med TV, telefon, strygebræt samt strygejern.

I øvrigt: Hotellet tilbyder WI-FI mod gebyr. Der er mulighed for parkering ved hotellet (begrænsede pladser).

OBS: Julemiddag d. 25/12 samt Nytårsmiddag d. 31/12 er inkluderet i prisen for denne periode – også på ophold unden pension.

Fakta

Centrum500 m.
Strand100 m.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Familievenligt hotel
  • Store lejligheder
  • Børneklub og legeplads
  • Flot Spa-Center
  • Minimarked

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TOR
19°
FRE
18°
LØR
18°
SØN
18°
MAN
18°
TIR
17°
ONS
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro