Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
BG Tonga Tower Design Hotel & Suites
Henter priser

BG Tonga Tower Design Hotel & Suites

Can Picafort

BG Tonga Tower Design Hotel & Suites er et moderne og lækkert hotel med en super god beliggenhed i feriebyen, Can Picafort, ikke langt fra Alcudia. Hotellet ligger blot 250 meter fra byens hyggelige centrum, der byder på restauranter, caféer og butikker. Fra hotellet er der desuden kun en kort gåtur til stranden.

Hotellet er bygget som en høj bygning med hele 14 etager med værelser/lejligheder. Udendørs findes den fine have med 2 pools, solstolle, parasoller samt en børnepool med vandrutsjebane. Her findes også en snackbar, hvor du kan nyde drikkevarer og snacks. Hotellet byder på et dejligt Spa & Wellness-område (min. 16 år) samt fitnesscenter. Ydermere arrangeres der daglig underholdning for både store og små, og om aftenen er der af og til livemusik og shows på hotellet.

På 16 etage findes restauranten ”The Blue Sky” med en spektakulær tagterrasse (kun for voksne). Her kan du nyde forfriskninger med en smuk udsigt over Alcudia-bugten. Dit ophold på BG Tonga Tower er eksklusiv måltider.

På BG Tonga Tower Design Hotel & Suites bor du i velindrettede 2-værelses lejligheder, som kan rumme max. 2 voksne & 3 børn. Alle lejligheder er med balkon eller terrasse, og har separat soveværelse, stue med sovesofa samt køkkenniche med enkelt køkkenudstyr, mikroovn og kaffemaskine. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, gratis WI-FI samt safeboks og minibar (disse mod gebyr).

I øvrigt: Der kan arrangeres cykeludlejning i hotellets reception. Der tilbydes gratis parkering ved hotellet. Hotellet har en legeplads til børn.

OBS: Der skal betales turistskat på hoteller Mallorca. På dette hotel udgør beløbet ca. 4 EUR pr. person pr. dag (for alle personer over 16 år), som betales direkte på hotellet.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Renoveret i år 2014
  • Spa & Wellness center
  • Tæt på strand
  • Tæt på by
Vejret kommer snart!

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro