Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Bajondillo
pool på bajondillo i torremolinos på costa del sol hotel bajondillo i torremolinos på costa del sol have på bajondillo i torremolinos på costa del sol lejlighed5 på bajondillo i torremolinos på costa del sol lejlighed3 på bajondillo i torremolinos på costa del sol lejlighed4 på bajondillo i torremolinos på costa del sol lejlighed2 på bajondillo i torremolinos på costa del sol lejlighed på bajondillo i torremolinos på costa del sol balkon på bajondillo i torremolinos på costa del sol restaurant på bajondillo i torremolinos på costa del sol morgenmad på bajondillo i torremolinos på costa del sol terrasse på bajondillo i torremolinos på costa del sol bar på bajondillo i torremolinos på costa del sol spisested på bajondillo i torremolinos på costa del sol reception på bajondillo i torremolinos på costa del sol
Henter priser

Bajondillo

Torremolinos

Bajondillo er et populært lejlighedshotel med en fantastisk beliggenhed lige ved stranden i Torremolinos, samt tæt på et godt udvalg af både restauranter, caféer og butikker. Hotellet byder på rummelige lejligheder samt faciliteter og underholdning for hele familien. Det ideelle valg for dig, der ønsker at bo i egne lejligheder direkte ved stranden.

På Bajondillo finder du et fint pool-område omgivet af en frodig, grøn have.
Om sommeren tilbydes der miniklub med aktiviteter og underholdning for familiens mindste. Der findes desuden bordtennis på hotellet.

Du kan nyde forfriskende drikkevarer i baren samt veltilberedte måltider i restauranten. Dit ophold på Bajondillo er eksklusiv måltider. Det er muligt at tilkøbe morgenmad.

På Bajondillo kan du vælge mellem følgende lejligheder:

1-værelses lejlighed
på ca. 33 m2 og til max. 2 personer. Har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge.
2-værelses lejlighed på ca. 77 m2 og til max. 4 personer. Har separat soveværelse med dobbeltseng samt opholdsrum med 2 ekstraopredninger.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse samt køkkenniche med køleskab og enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, TV samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på hotellet.
OBS: Grundet renovering på hotellet er det ikke muligt at købe ophld i perioden 1/11 2018 –  28/2 2019.

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Lejlighedshotel
  • Central beliggenhed
  • Lige ved stranden
  • Pool-område
  • Miniklub (sommer)

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

MAN
17°
TIR
15°
ONS
14°
TOR
14°
FRE
13°
LØR
16°
SØN
16°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro