Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Avani Riverside Bangkok Hotel
Henter priser

Avani Riverside Bangkok Hotel

Bangkok (Hua Hin)

Avani Riverside Bangkok er beliggende direkte ved floden og er et hipt, nyt lækkert luksushotel i Østens mest imponerende metropol. Her finder du alt, hvad du kunne ønske dig af en god ferie.

Lad os starte på toppen af hotellet, for her finder du den store og imponerende Rooftop swimmingpool, hvorfra der er storslået udsigt ud over Chao Praya Floden og ud over hele Bangkok. At ligge her på en af solsengene og nyde en kølig drink – ja, det er ikke helt skidt. Ved siden af poolen ligger der bar, lounge og en Fine-Dining restaurant. Ved poolen er der også parasoller og håndklædeservice. 

Hovedrestauranten, hvor også den gode morgenmad serveres, ligger på 11. sal, og herfra er den fine udsigt over byen også.

Hotellet har direkte adgang til et shopping center, der er mest kendt for sine restauranter, for her finder du et stort udvalg, lige fra fastfood-restauranter, thai-restauranter, cafeér, coffee shops og sushi-restauranter. Fra hotellet er der gangbro til søsterhotellet Anantara Riverside Bangkok, hvor der også findes mange restauranter og barer. Avani Riverside Bangkok har også fitness center og spa.

Fra Kajen på Anantara Riverside Bangkok sejler der gratis båd til Skytrain-station og til Asiatique, der er Bangkoks nye restaurant- og markedsområde, beliggende ved floden i ØK´s gamle lagerhaller.

Start din badeferie med nogle nætter i Bangkok og gå på opdagelse i byen, eller tag en ferie kun i Bangkok, i et godt miks af afslapning, oplevelser, shopping og gode restauranter.

Avani Riverside byder på flotte dobbeltværelser samt Junior Suiter. Alle værelser har stor dobbeltseng, aircondition, interaktivt tv, kaffe/te-faciliteter, gulvtæppe, minibar, telefon, safeboks samt badeværelse med brusekabine.

Værelsestyper:

Avani River View værelserne er på ca. 30 m2. De har en flot udsigt til floden og byen, og værelserne har aircondition, interaktivt tv, kaffe/te-faciliteter, gulvtæppe, minibar, telefon, safeboks samt badeværelse med brusekabine. Der kan være 2 personer i disse værelser.

Junior Suiterne er på 62 m2 med Panorama View, aircondition, interaktivt tv, kaffe/te-faciliteter, gulvtæppe, minibar, telefon, safeboks og har stort badeværelse med både badekar og brusekabine. Der kan være op til 3 personer i disse værelser. Den tredje person sover i ekstra opredning.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling men ikke altid. 

Dit ophold på Avani Riverside Bangkok er inklusiv morgenmad.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet. 

Fakta

Centrum1 km.
Strand- m.
RestaurantJa
PoolJa
  • Dejligt byhotel
  • Ekstra faciliteter på søsterhotellet
  • Lækker pool på tagterrassen
  • Inkl. morgenmad
  • Flot fitnesscenter

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

LØR
33°
SØN
34°
MAN
35°
TIR
35°
ONS
34°
TOR
30°
FRE
30°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro