Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Astoria
terrasse på hotel astoria i barcelona i spanien pool på hotel astoria i barcelona i spanien poolen på hotel astoria i barcelona i spanien værelse på hotel astoria i barcelona i spanien værelset på hotel astoria i barcelona i spanien toilet på hotel astoria i barcelona i spanien restaurant på hotel astoria i barcelona i spanien morgenmad på hotel astoria i barcelona i spanien baren på hotel astoria i barcelona i spanien café på hotel astoria i barcelona i spanien lobbyen på hotel astoria i barcelona i spanien indgangen på hotel astoria i barcelona i spanien fitnesscenter på hotel astoria i barcelona i spanien
Henter priser

Astoria

Barcelona

Astoria er et hyggeligt boutiquehotel beliggende centralt i Barcelona. Her bor du i byens ”Eixample-kvarter”, som er det ideelle valg for dig der har interesse for i shopping, kultur og arkitektur. Ønsker du at nyde en dag på stranden, er der også mulighed for dette i Barcelona – byen tilbyder det hele.

På Astoria finder du en hyggelig tagterrasse med pool-område, solstole samt et lille siddeområde med udsigt over byen. Hotellet har desuden et fitnesscenter samt en lille museums-udstilling, som er dedikeret til den catalanske illustrator Ricard Opisso.

Du kan nyde forfriskende drikkevarer i hotellets bar, mens restauranten serverer gode spanske retter i et varieret udvalg. Dit ophold på Astoria er inklusiv morgenmad.

På Astoria bor du i velindrettede dobbeltværelser på ca. 20 m2 og med plads til 2 personer.
Værelserne er udstyret med TV, telefon, minibar, safeboks, gratis WI-FI og hårtørrer. Babyseng kan bestilles ved forespørgsel.

Fakta

Centrum 600 m.
Strand 4 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Byhotel
  • Central beliggenhed
  • Swimmingpool
  • Fitness-center
  • Inkl. morgenmad

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
FRE
12°
LØR
10°
SØN
10°
MAN
13°
TIR
14°
ONS
16°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro