Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Aqua Hotel Aquamarina & Spa
Henter priser

Aqua Hotel Aquamarina & Spa

Santa Susanna

Direkte på promenaden i Santa Susanna finder du dette flotte moderne hotel. Hotellet er spækket med muligheder for den aktive ferie, er du til at bare dase og slappe af kan du gøre dette ved det 350 m2 store pool område eller tage et smut ned på stranden, der kun ligger 200 meter væk. Hotellet er meget familie venligt.

Receptionen er åben døgnet rundt. Du finder et væld af muligheder på hotellet, både et varieret sports udbud, et aktivitets team der sørger for at holde både store og små aktive igennem dagen og aftenen. Der er mulighed for at leje cykler. Hotellet har miniklub for de mindste. Der er legeplads, spille rum samt biograf på hotellet. Der er gratis WI-FI på hele hotellet.

Vil du hellere dase og slappe af, så hvorfor ikke gøre det ved det 350 m2 store pool område, hvor du både har solsenge og parasoller. Der er børne pool. I alt har området 3000 m2 med have og pool område. Nyd en forfriskende drink i pool baren eller snup en snack i restauranten. På sol terrassen er der også jacuzzi. Visse af aktiviteterne på hotellet er mod betaling.

Halvpensionen nydes i hotellet store restaurant, hvor der serveres buffet dagligt med et varieret udvalg. Der er flere muligheder for at få stillet sult og tørst i form af flere forskellige restauranter, hvor du både kan spise buffet, samt forskellige a la carte muligheder. Dertil kommer flere barer, hvor du kan nyde en forfriskende drink eller to.

Aquamarina Resort & Spa byder på flotte dobbeltværelser. Alle værelser har A/C og køleskab. Safebox (mod betaling), TV, Telefon og balkon. Badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler og hårtørrer. Der er en dobbeltseng i værelset samt en eller to enkelt senge alt efter værelses type.
PREMIUM værelserne har pool eller havudsigt samt gratis håndklæde service. 

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Aquamarina & Spa er inklusiv halvpension. Det betyder morgenmad samt aftensmad. Drikkevarer kan købes i restauranten.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet
ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales
for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 2.5 km.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Tæt på stranden
  • 4 stjerner
  • Spa
  • Stor Pool
  • Mange aktiviteter

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
25°
TIR
25°
ONS
24°
TOR
27°
FRE
24°
LØR
23°
SØN
24°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro