Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Aqua Hotel Montagut & Suites
Henter priser

Aqua Hotel Montagut & Suites

Santa Susanna / Malgrat de Mar

Aqua Hotel Montagut & Suites er et nyrenoveret fint hotel med mange gode faciliteter, og er derfor et ideelt valg for børnefamilier samt par. Hotellet er beliggende midt i Santa Susanna/Malgrat de Mar, blot 150 meter fra stranden og promenaden, hvor du finder både shopping muligheder, restauranter og underholdning for hele familien.

Uden for hotellet findes et fint haveanlæg på 1200 m2, som rummer både have, solterrasse samt voksen- og børnepool. Her er solstole og parasoller, og der tilbydes desuden håndklæde-service mod depositum. På hoteller findes et animations-team, som sørger for daglig underholdning og aktiviteter for både store og små.

På hotellets hyggelige restaurant, kan du nyde dine daglige måltider. Du kan vælge halvpension, som består af morgenmad og frokost/ eller aftensmad, eller All Inclusive, som inkluderer alle måltider, drikkevarer og snacks. Nøjagtigt program for All Inclusive udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Aqua Hotel Montagut kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Standard Suite
til max. 5 personer. Soveværelse og opholdsstue med ekstraseng.
Premium Suite til max. 4 personer. Soveværelse og opholdsstue med ekstraseng samt pool udsigt. Gratis håndklæde-service til poolen.
Junior Suite til max. 2 personer. Soveværelse med dobbeltseng og opholdsstue med sofa. Gratis wi-fi samt håndklæde-service til poolen.
Junior Suite Premium til max. 2 personer. Soveværelse med pool udsigt og dobbeltseng, samt opholdsstue. Gratis håndklæde-service til poolen samt gratis vand på flaske.

Alle værelser er ca. 34 m2 og med balkon eller terrasse. Værelserne er desuden udstyret med A/C, gratis WI-FI, TV, minibar, hårtørrer samt safeboks mod depositum.

I øvrigt: Der er mulighed for parkering tæt på hotellet.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Ny renoveret værelser
  • Rummelige værelser
  • Daglig underholdning
  • Gratis WI-FI på fællesområder
  • Voksen samt børne-pool

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
13°
FRE
LØR
10°
SØN
11°
MAN
11°
TIR
ONS
11°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro