Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Aqua Hotel Montagut & Suites
Henter priser

Aqua Hotel Montagut & Suites

Santa Susanna.

Midt i Santa Susanna ligger det fine 4 stjernede hotel der tilbyder All Inclusive. Hotellet ligger kun 150 meter fra stranden og promenaden hvor du finder både shopping muligheder, restauranter og underholdning for hele familien. Hotellet har et fint haveanlæg på 1200 m2 hvor du både har have og sol terrasse samt en fin pool samt børne pool. Hotellet har mange daglige aktiviteter for hele familien og du kan parkere tæt ved hotellet om du lejer bil.


Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du bla. få hjælp med billeje, udflugtsmuligheder, veksle penge samt meget mere. Hotellet har en nyrenoveret restaurant hvor måltiderne indtages samt snack bar hvor du kan købe lette snacks, is og drikkevarer. Der er daglig animations team på hotellet som sørger for at underholde både voksne og børn. Der er en børne legeplads hvor de små kan bolte sig eller de kan bruge tiden i børne klubben. Hotellet har et fint have anlæg med solterrasse hvor du finder poolen samt børne pool. Her er gratis solstole samt parasoller. Der er mulighed for at få pool håndklæder mod et depositum som man får tilbage når man leverer håndklæderne tilbage.


Aqua Hotel Montagut byder på fine, store standard suiter samt Premium suiter. Alle suiter har et separat sove værelse enten dobbelt seng eller to enkelt senge. Så er der et lounge område med en sofa seng (140 cm). Der er gratis WI-FI, A/C, telefon samt satellit tv. Der er mulighed for at leje safeboks på rummet. Der er ligeledes minibar mod betaling. Badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Der er møbleret balkon.Værelses typer:
Suiter på mellem 35-40 m2. Alle standard suiter har et separat sove værelse enten dobbelt seng eller to enkelt senge. Så er der et lounge område med en sofa seng (140 cm). Der er gratis WI-FI, A/C, telefon samt satellit tv. Der er mulighed for at leje safeboks på rummet. Der er ligeledes minibar mod betaling. Badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Der er møbleret balkon. Der er plads til 4 personer i disse suiter. 3 samt 4 person/barn sover i opredning på sofaseng i lounge området.


Suiter Premium på mellem 35-40 m2. Alle premium suiter har et separat sove værelse enten dobbelt seng eller to enkelt senge. Så er der et lounge område med en sofa seng (140 cm). Der er gratis WI-FI, A/C, telefon samt satellit tv. Der er mulighed for at leje safeboks på rummet. Der er ligeledes minibar mod betaling. Badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Der er møbleret balkon med pool udsigt. Der er plads til 4 personer i disse suiter. 3 samt 4 person/barn sover i opredning på sofaseng i lounge området. Når man bor i premium suiterne har man gratis pool håndklæde service samt pool udsigt.


Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.


Dit ophold på Aqua Hotel Montagut er inkluderet All Inclusive. Du får korrekt program og tider oplyst når du tjekker ind.Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage. 


 Fakta

Centrum 0 m.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • All Inclusive
  • Rummelige værelser
  • Daglig underholdning og aktiviteter
  • Gratis WI-FI på fællesområder
  • Voksen pool samt børne pool

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
27°
ONS
24°
TOR
25°
FRE
20°
LØR
23°
SØN
24°
MAN
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro