Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Aqua Hotel Bertran Park - Anbefalet til voksne
Henter priser

Aqua Hotel Bertran Park - Anbefalet til voksne

Lloret de Mar

Aqua Hotel Bertran Park er et moderne og nyrenoveret byhotel, som er meget velgenet for par. Det er beliggende i den rolige del af den dejlige ferieby Lloret de Mar, med kun 350 meter til stranden samt i gåafstand til mange forskellige og spændende restauranter, barer og shopping muligheder.

Hotellet består af flere bygninger, som ligger ud til et lækkert pool-område samt solterasse med solsenge og parasoller, som kan benyttes helt gratis. Det er muligt at leje håndklæder på hotellet mod mindre gebyr samt depositum. I hotellets loungebar, kan du nyde en drink i en afslappet atmosfære, og her er desuden mulighed for at benytte billard og andre spil mod gebyr.

Hotellet har deres egen restaurant, som serverer skønne måltider i buffet-form, med et lækkert og varierende udvalg. Dit ophold på Bertran Park er inklusiv morgenmad. Halvpension kan tilkøbes og består af morgenmad og frokost/ eller aftensmad men uden drikkevarer. Der kan også tilkøbes All incluisve der består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Nøjagtigt program og tider for All Inclusive udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Aqua Hotel Bertran Park kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværeslse på ca. 22 m2 til max. 4 personer. 1 værelse med 1 dobbeltseng & 1 enkeltseng eller 2 dobbeltsenge.
Premium værelse på 24 m2 til 2 personer. Med minibar, gratis WI-FI, pool udsigt og gratis håndklæde-service til poolen. Der er udsigt til poolen.
Junior Suite på ca. 32 m2 til max. 4 personer. Har soveværelse, entré og stue samt minibar, gratis WI-Fi samt gratis håndklæde-service til poolen.
Premium Junior Suite på ca. 30 m2 til max. 2 personer. Har soveværelse, entré og stue samt minibar, gratis WI-Fi samt gratis håndklæde-service til poolen.Der er udsigt til poolen samt balkon på ca. 7 m2

Alle værelser er med balkon eller terrasse, og udstyret med A/C, TV, safeboks, køleskab, minibar og hårtørrer.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på alle fælles områder. Der er mulighed for at parkere ved hotellet mod gebyr. Hotellet tilbyder vaskeri service mod gebyr.

Vær opmærksom på, at der skal betales turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 600 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Centralt byhotel
  • Nyrenoverede værelser
  • Gratis WI-FI
  • Tæt på stranden
  • Anbefalet til voksne

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
13°
FRE
LØR
SØN
MAN
12°
TIR
11°
ONS
11°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro