Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Sol de Alcudia
Henter priser

Sol de Alcudia

Alcudiabugten

Sol De Alcudia er et enkelt og pænt lejlighedshotel med 142 lejligheder. Hotellet har elevator og har et moderne islæt og flotte lejligheder. Fællesområderne og visse af lejlighederne blev renoveret i 2012. Det ligger centralt og i gå afstand til både den fine sandstrand, til restauranter, shopping og meget mere.

Receptionen har døgn åbent, der er vaskeri service. Der er WIFI i fællesområder samt på værelserne mod betaling. Hotellet byder dagligt på forskellige aktiviteter for både voksne og børn. Nyd dagen ved hotellets skønne pool område der har liggestole og parasoller, samt en dejlig børnepool. Hvorfor ikke nyde en forfriskende drink i pool baren eller en af de lokale retter i restauranten.
Sol de Alcudia Apartments byder på store lejligheder, visse er renoveret. Alle lejligheder har tekøkken, kogeplader, micro-ovn, køleskab med fryser, brødrister og kaffemaskine. Tv med lokale kanaler, safeboks (mod betaling), Badeværelser med bruser eller badekar med bruser. A/C mellem juni-september, balkon. Børn sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet. 

Værelsestyper: 
1-værelses lejlighed. Kombineret soveværelse og opholdsstue med tekøkken, kogeplader, micro-ovn, køleskab med fryser, brødrister og kaffemaskine. Tv med lokale kanaler, safeboks (mod betaling), Badeværelser med bruser eller badekar med bruser. A/C mellem juni-september, balkon. Børn sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet. 
3-værelses lejlighed. 2 soverum og en opholdsstue med tekøkken, kogeplader, micro-ovn, køleskab med fryser, brødrister og kaffemaskine. Tv med lokale kanaler, safeboks (mod betaling), Badeværelser med bruser eller badekar med bruser. A/C mellem juni-september, balkon. Børn sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet. 

Dit ophold på Sol de Alcudia er uden måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad samt halvpension. Halvpension består af morgenmad og aftensmad. Der indgår ikke drikkevarer til aftensmaden, men kan tilkøbes i restauranten.  

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

OBS: Der skal betales turistskat på hoteller Mallorca. På dette hotel udgør beløbet ca. 3 EUR pr. person pr. dag (for alle personer over 16 år), som betales direkte på hotellet.


Fakta

Centrum0 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Stor Pool

  • 700 m til strand

  • Fine lejligheder

  • Godt for familier

  • Bordtennis

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
14°
ONS
TOR
10°
FRE
11°
LØR
11°
SØN
13°
MAN
12°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro