Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Aloft Palm Jumeirah
Henter priser

Aloft Palm Jumeirah

Dubai

På dubai’s berømte palme finder du dette nybyggede funky hotel – Aloft Palm Jumeirah. Her får du et lækkert 4-stjernet hotel indrettet i funky farver og design med fokus på at gæsten er i centrum. Hotellet har et lækkert poolområde med bar samt flere restaurant muligheder og hotellet har egen strand område med solstole og bar. Her er du sikret et godt og behageligt ophold i flotte omgivelser.
Aloft Palm Jumeirah er et 4 stjernet hotel på 7 etager hvor du har værelser som vender enten ind mod palmen eller mod Dubai’s flotte skyline, visse værelser har også balkon. Hotellet reception er åben hele døgnet og her kan du både veksle penge, bestille transport indtil Dubai eller hvorfor ikke besøge det berømte Atlantis the Palm som både har to vandparker, eget lille shopping mall i bunden af hotellet samt flere internationale kendte restauranter så som Gordon Ramsey’s The Bread Kitchen.
Alotf the Palm har i receptionen et lille shooping område med diverse snacks og drikkevarer tilgængeligt at handle døgnet rundt, der er poolbord samt du finder hoved restauranten her også. Der er ligeledes en bar som viser alle store sports events. Hotellet har et lækkert poolområde hvor du finder gratis solstole, parasoller samt du finder her en bar hvor du kan købe drikkevarer samt bestille lette snacks. Der spilles musik ved poolen i dags tid.
Du kan også vælge at gå ned til hotellets eget strandområde som du finder ca. 150 meter fra hotellet, her har du adgang til solstole, parasoller samt her findes en enkelt bar hvor du kan købe drikkevarer. Der er håndklæde service både ved poolen og på stranden så du behøver ikke at have dit eget strand håndklæde med.
På toppen af hotellet finder du en fantastisk mexikansk restaurant som tillige har en unik roof bar med udsigt ud over hele Dubai. Vi kan helt klart anbefale et besøg her under dit ophold.
Du bor i flotte og enkelte dobbeltværelser med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er AC, safeboks samt TV og telefon. Der er gratis Wi-Fi på værelset. Badeværelse med bruser samt toilet artikler. Dit ophold på Aloft the Palm er inkluderet morgenmad.

Vær opmærksom på, at der skal betales turistskat for alle voksne direkte til hotellet. Dette er ca. 15 AED pr. døgn pr. værelse.
De fleste hoteller spærrer et depositum svarende til 500-1500 AED pr. værelse, som bliver frigivet ved check-ud.

De forenede Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder, at der kan forekomme støjgener.

Fakta

Centrum 15 km.
Strand 300 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Unik tag terrasse med flot udsigt
  • Stort lækkert pool område
  • Egen strand
  • Gratis Wi-Fi
  • 5 restauranter og 3 barer

Vejret de kommende dage: Dubai

MAN
25°
TIR
26°
ONS
26°
TOR
25°
FRE
23°
LØR
22°
SØN
21°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro