Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Almuñécar Playa Spa Hotel
pool-område på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol pool på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol lobby på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol værelse på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol værelset på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol restaurant på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol buffet på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol cafe på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol terrasse på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol minigolf på almunecar playa spa hotel i almunecar på costa del sol
Henter priser

Almuñécar Playa Spa Hotel

Almuñécar

Almuñécar Playa Spa Hotel er et børnevenligt hotel med mange gode faciliteter. Hotellet er beliggende i den gamle bydel af Almuñécar, og her bor du centralt med blot 600 meter til stranden. Det ideelle valg for familier med børn, der sætter pris på beliggenhed og faciliteter.

Hotellet byder på et stort pool-område med 2 pools, jacuzzi samt to mindre vandrutsjebaner. Her er børnepool, gratis solstole og parasoller samt mulighed for håndklæde-service (mod depositum). Hotellet arrangerer daglig underholdning for både voksne og børn, og miniklub for de mindste med engelsktalende personale. Derudover har hotellet en indendørs pool, som dog kun er åben i vintersæsonen.

Er du til selvforkælelse, kan du besøge stedets Spa & Wellness-center, som tilbyder diverse behandlinger (mod gebyr). Ydermere kan du benytte faciliteterne som minigolf, petanque samt andre udendørs aktiviteter.

Dit ophold på Almuñécar Playa Spa Hotel er inklusiv morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad og aftensmad, eller All Inclusive – morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks.

På Almuñécar Playa Spa Hotel kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse
på ca. 28 m2 til max. 3 voksne & 1 barn.
Dobbeltværelse med havudsigt på ca. 28 m2 og til max 3 voksne & 1 barn.

Alle værelser har balkon eller terrasse og er udstyret med enten 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, A/C, telefon og satellit-tv samt hårtørrer. Minibar og safeboks er mod gebyr.

I øvrigt: Der er mulighed for parkering direkte ved hotellet (mod gebyr). Der er WI-FI på hele hotellet (mod gebyr). Hotellet tilbyder udlejning af klapvogne (begrænset antal).

Fakta

Centrum 300 m.
Strand 50 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Familievenligt
  • Vandrutsjebaner
  • Spa-faciliteter
  • Tæt på stranden
  • Flere restauranter og barer

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TIR
15°
ONS
15°
TOR
14°
FRE
13°
LØR
17°
SØN
16°
MAN
16°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro