Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Almuñécar Playa Spa Hotel
Henter priser

Almuñécar Playa Spa Hotel

Costa del Sol

Centralt beliggende i den gamle bydel af Almunecar finder du dette børnevenlige hotel. Hotellet ligger 600 meter fra stranden og har mange gode faciliteter. Der er to swimmingpools samt to mindre vandrutsjebaner hvor I kan bolte jer. Der er dagligt underholdning for både voksne og børn samt hotellet tilbyder miniklub for de mindste med engelsk talende personale. Der er parkering direkte ved hotellet mod betaling.

Receptionen er åben døgnet rundt. I receptionen kan du bla. få hjælp til at leje bil, veksle penge, gå en tur i hotellet souvenir shop samt få hjælp til udflugtsmuligheder. Der er indendørs pool som kun er åben i vinter sæsonen. Hotellet har efter spa og wellness center hvor du mod betaling kan få diverse behandlinger. Der er spille arkade samt billard borde hvor du mod betaling kan benytte maskinerne. Der er vaskeri faciliteter og du kan leje klapvogne direkte ved hotellet – begrænset antal. Der er minigolf, petanque samt andre udendørsaktiviteter. Der er WI-FI på hele hotellet mod betaling. Hotellet har flere restauranter og barer.

Hotellet har et stort og fint poolområde med to swimming pools, jacuzzi samt to mindre vandrutsjebaner. Der er børnepool samt gratis solstole og parasoller. Der er mulighed for poolhåndklæder – man betaler et depositum som man får returneret ved indlevering af håndklæderne.
Der er dagligt underholdning for både voksne og børn.

Almunecar Playa Spa Hotel byder på pæne dobbeltværelser på ca. 28 m2. Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er telefon, satellit tv samt A/C. Minibar samt safeboks er mod betaling. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Møbleret balkon. Der er mulighed for at bestille med havudsigt. Dette gøres når du bestiller dit værelse.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du
har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette
er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Almunecar Playa Spa Hotel er inklusiv morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Obs. Der indgår obligatorisk Galla middag den 24/12 samt den 31/12.


Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 300 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Pool med vandrutsjebaner
  • Familie venligt
  • Spa faciliteter
  • Tæt på stranden
  • Flere restauranter og barer

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TIR
34°
ONS
31°
TOR
32°
FRE
32°
LØR
29°
SØN
27°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro