Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Alegria Pueblo Acantilado Suites
Henter priser

Alegria Pueblo Acantilado Suites

El Campello

Alegria Pueblo Acantilado Suites er et super charmerende lejlighedshotel med gode faciliteter, og er beliggende på en klippetop ved byen, El Campello. Her bor du i gåafstand til stranden samt omkring 20 km fra den store by, Alicante. Hotellet er et ideelt valg for familier med børn, som ønsker at bo i smukke og hyggelige omgivelser.

Hotellet byder på et dejligt pool-område med solstole og parasoller. Der er minigolf, tennisbane, bordtennis samt en legeplads for de mindste. Er du til selvforkælelse, kan du besøge stedets spa-område med jacuzzi, sauna og mulighed for lækre behandlinger (mod gebyr).

Hotellet har en hyggelig bar/café, hvor du kan nyde forfriskende drikkevarer eller kaffe. Der er flere restauranter på hotellet, som serverer lækre retter fra henholdsvis det spanske, italienske og internationale køkken. Dit ophold på Alegria Pueblo Acantilado Suites er eksklusiv måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension – morgenmad samt aftensmad.

På Alegria Pueblo Acantilado Suites kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

1-værelses lejlighed med pool udsigt til max. 4 personer. Soveværelse med dobbeltseng samt opholdsområde med sovesofa (i samme rum).
2-værelses lejlighed med havudsigt til max. 4 personer. Separat soveværelse med dobbeltseng samt opholdsstue med sovesofa.
2-værelses lejlighed premium med havudsigt til max. 5 personer. Separat soveværelse med dobbeltseng samt opholdstue med sovesofa.
3-værelses lejlighed premium med havudsigt til max. 5 personer. 2 seperate soveværelser med dobbeltseng samt opholdstue med sovesofa.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse samt tekøkken med køleskab, vaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, gratis WI-FI, safeboks samt hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet har et minimarked. Der er WI-FI overalt på hotellet. Der tilbydes gratis parkering ved hotellet (skal bookes på hotellets hjemmeside – begrænsede pladser). Rengøring af værelser sker 2 gange ugentligt.

OBS: Check-in er efter kl. 17.00. Ved Check-in opkræves et depositum på ca. 150 EUR.

Vi kan på dette rejsemål arrangere transfer – prisen afhænger af ankomst og afrejsetidspunkt. For pris – kontakt os på: kontakt@beachtours.dk

Fakta

Centrum9 km.
Strand500 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
  • Hyggeligt lejlighedshotel
  • Fantastisk udsigt
  • Gode faciliteter
  • Spa-område
  • Rummelige lejligheder

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

TOR
16°
FRE
11°
LØR
11°
SØN
14°
MAN
11°
TIR
13°
ONS
13°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro