Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Alegria Plaza Paris
pool-område på plaza paris i lloret de mar på costa brava pool på plaza paris i lloret de mar på costa brava terrasse på plaza paris i lloret de mar på costa brava værelse på plaza paris i lloret de mar på costa brava seng på plaza paris i lloret de mar på costa brava badeværelse på plaza paris i lloret de mar på costa brava balkon på plaza paris i lloret de mar på costa brava lounge på plaza paris i lloret de mar på costa brava spa på plaza paris i lloret de mar på costa brava indgang på plaza paris i lloret de mar på costa brava hotel plaza paris i lloret de mar på costa brava jacuzzi på plaza paris i lloret de mar på costa brava
Henter priser

Alegria Plaza Paris

Lloret de Mar

Alegria Plaza Paris er et centralt beliggende hotel med mange gode faciliteter, og det ideelle valg for kærestepar eller venner. Hotellet ligger midt kystbyen Lloret de Mar, som byder på et stort udvalg af spændende restauranter, caféer og barer. Fra hotellet er der kun 500 meter til stranden samt omkring 75 km til Barcelona.

Alegria Plaza Paris er et moderne hotel med et lækkert udendørs pool-område samt en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet tilbyder håndklæde service til pool-området, som er tilgængelig mod depositum. Indendørs findes hotellets spa-område, hvor der tilbydes forskellige behandlinger mod gebyr. Ydermere er der fitness-faciliteter til fri afbenyttelse, samt billard og diverse spil, som også kan benyttes mod gebyr.

Hotellet har en buffet-restaurant, hvor der dagligt serveres varieret mad af både international og lokal standard. Dit ophold på Alegria Plaza Paris er inklusiv halvpension. Halvpension består af morgenmad og aftensmad. Drikkevarer til aftensmaden kan tilkøbes i restauranten. Der er mulighed for at tilkøbe All Inclusive. 

Alegria Plaza Paris byder på flotte, rummelige dobbeltværelser på ca. 28 m2 og til max. 4 personer. Værelserne har balkon eller terrasse, og er er stilfuldt indrettet med moderne interiør. Der er TV, Telefon, A/C, hårtørrer samt gratis WI-FI, og safeboks og køleskab kan lejes mod gebyr.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på alle fælles områder.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 500 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Centralt byhotel
  • Hyggeligt pool-område
  • Spa faciliteter
  • Fitnesscenter
  • Inkl. halvpension

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
13°
FRE
LØR
SØN
MAN
12°
TIR
11°
ONS
11°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro