Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Alegria Plaza Paris
Henter priser

Alegria Plaza Paris

Lloret de Mar

Alegria Plaza Paris er et centralt beliggende hotel med mange gode faciliteter, og det ideelle valg for kærestepar eller venner. Hotellet ligger midt kystbyen Lloret de Mar, som byder på et stort udvalg af spændende restauranter, caféer og barer. Fra hotellet er der kun 500 meter til stranden samt omkring 75 km til Barcelona.

Alegria Plaza Paris er et moderne hotel med et lækkert udendørs pool-område samt en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet tilbyder håndklæde service til pool-området, som er tilgængelig mod depositum. Indendørs findes hotellets spa-område, hvor der tilbydes forskellige behandlinger mod gebyr. Ydermere er der fitness-faciliteter til fri afbenyttelse, samt billard og diverse spil, som også kan benyttes mod gebyr.

Hotellet har en buffet-restaurant, hvor der dagligt serveres varieret mad af både international og lokal standard. Dit ophold på Alegria Plaza Paris er inklusiv halvpension. Halvpension består af morgenmad og aftensmad. Drikkevarer til aftensmaden kan tilkøbes i restauranten. Der er mulighed for at tilkøbe All Inclusive. 

Alegria Plaza Paris byder på flotte, rummelige dobbeltværelser på ca. 28 m2 med balkon eller terrasse. Værelserne er stilfuldt indrettet med moderne interiør. Der er TV, Telefon, A/C samt gratis WI-FI, og safeboks og køleskab kan lejes mod gebyr. Badeværelse er med bruser og hårtørrer samt toilet artikler.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på alle fælles områder.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 500 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Centralt byhotel
  • Hyggeligt pool område
  • Spa faciliteter
  • Halvpension – med mulighed for All Inclusive
  • Fitness faciliteter

Vejret de kommende dage: Costa Brava

LØR
13°
SØN
12°
MAN
11°
TIR
12°
ONS
10°
TOR
FRE

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro