Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Alegria Pineda Splash
Henter priser

Alegria Pineda Splash

Pineda de Mar

Alegria Pineda Splash er et nyrenoveret hotel med gode faciliteter, såsom splash-område, hvilket gør det til et ideelt valg for børnefamilier. Hotellet er beliggende i den hyggelige kystby, Pineda del Mar, midt på den skønne Costa Brava kyst. Her har du blot 300 meter til stranden samt 5 minutters gang til byens udvalg af restauranter og caféer.

Alegria Pineda Splash har et stort pool-område med liggestole, parasoller, vandrutsjebaner samt børnepool for de mindste. Poolbaren sørger for forfriskninger og snacks dagen lang og for de voksne er der et speciel Chill Out område til hygge og selvforkælelse. Hotellet tilbyder håndklæde-service til pool-området mod depositum.

For de aktive tilbyder hotellet både minigolf, petanque og bordtennis, og børnene har en lille legeplads og børneaktivitetsprogram i højsæsonen.
På hotellets restaurant kan du nyde et varieret udvalg af lækre retter. Dit ophold på Alegria Pineda Splash er med All Inclusive. Nøjagtigt program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Alegria Pineda Splash tilbyder vi følgende værelsestyper: Singleværelse, Dobbeltværelse, Familieværelse med plads op til 4 personer og Familiesuite (2 soveværelser).
Alle værelser er med balkon eller terrasse, A/C, TV gratis WI-FI, minibar og safe-boks mod gebyr. Badeværelser er med hårtørrer.

I øvrigt: Splash-området lukker typisk i midten af oktober måned – afhængigt af vejret.
Ved transfer – vær opmærksom på, at bussen sætter dig/jer af ca. 100 meter fra hotellet.

Være opmærksom på, at der skal betales turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 euro per dag og der skal betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 300 m.
Strand 300 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • All Inclusive hotel
  • God beliggenhed
  • Wifi
  • Godt poolområde
  • Pæne værelser

Vejret de kommende dage: Costa Brava

ONS
20°
TOR
22°
FRE
20°
LØR
22°
SØN
24°
MAN
24°
TIR
24°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro