Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Alegria Maripins
poolen på alegria maripins i santa susanna på costa brava indgang på alegria maripins i santa susanna på costa brava terrasse på alegria maripins i santa susanna på costa brava seng på alegria maripins i santa susanna på costa brava badeværelse på alegria maripins i santa susanna på costa brava bar på alegria maripins i santa susanna på costa brava restaurant på alegria maripins i santa susanna på costa brava reception på alegria maripins i santa susanna på costa brava legerum på alegria maripins i santa susanna på costa brava solterrasse på alegria maripins i santa susanna på costa brava liggestole på alegria maripins i santa susanna på costa brava pool på alegria maripins i santa susanna på costa brava
Henter priser

Alegria Maripins

Santa Susanna / Malgrat de Mar

Alegria Maripins er et pænt, nyrenoveret hotel, og det ideelle valg for dig, der sætter pris på gode omgivelser, faciliteter samt flotte værelser. Hotellet har en super central beliggenhed midt i byen, Malgret de Mar, med både restauranter og shopping muligheder lige uden for døren. Desuden ligger den store sandstrand lige overfor hotellet.

Foran hotellet findes det fine pool-område med separat børnepool, solstole og parasoller. Hotellet tilbyder håndklæde-service til pool-området mod depositum, og håndklæderne kan desuden medbringes til stranden. På hotellet findes forskellige faciliteter som bordtennis, tv-rum samt billard – visse aktiviteter er mod gebyr.

Alegria Maripins har en flot restaurant, der serverer varieret buffet-mad af international og lokal standard. Dit ophold på Alegria Maripins er inklusiv morgenmad.

Alegria Maripins kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse på ca. 15 m2 og til max. 2 personer (inkl. babyer u. 2 år).
Værelse til 3 personer (inkl. babyer u. 2 år).

Alle værelser er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med satellit-tv, WI-FI, telefon samt A/C. Safeboks kan lejes mod gebyr. Badeværelse er med hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet består af 5 bygninger. Hotellet tilbyder cykel-udlejning.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Nyrenoveret hotel
  • Flotte værelser
  • Central beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Tæt på stranden

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
27°
TIR
25°
ONS
27°
TOR
25°
FRE
28°
LØR
26°
SØN
25°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro