Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Alegria Maripins
Henter priser

Alegria Maripins

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Alegria Maripins er et moderne nyrenoveret hotel, som er et perfekt valg for dig, der sætter pris på gode omgivelser, gode faciliteter og flotte værelser. Hotellet er beliggende midt i byen, Malgret de Mar, i kort afstand til både restauranter, shopping muligheder samt den store sandstrand, som ligger lige overfor hotellet.

Foran hotellet findes et lækkert pool-område med separat børnepool, solstole og parasoller. Hotellet tilbyder håndklæde-service til pool-området mod depositum, og håndklæderne kan desuden medbringes til stranden. På hotellet findes forskellige faciliteter som bordtennis, tv-rum samt billard – visse aktiviteter er mod gebyr.

Alegria Maripins har en flot restaurant, der serverer varieret buffet-mad af international og lokal standard. Dit ophold på Alegria Maripins er inklusiv morgenmad.

Alegria Maripins byder på fine nyrenoverede dobbeltværelser på ca. 15 m2 med balkon eller terrasse. Alle værelser er udstyret med satellit-tv, WI-FI, telefon samt A/C. Safeboks kan lejes mod gebyr. Badeværelse er med toiletartikler samt hårtørrer. Der kan bo op til 2 personer i værelserne.

I øvrigt: Hotellet tilbyder cykel-udlejning.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Lækkert nyrenoveret hotel
  • Flotte værelser
  • Dejlig centralt hotel
  • Gode faciliteter
  • Tæt på stranden

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
16°
ONS
21°
TOR
18°
FRE
20°
LØR
22°
SØN
20°
MAN
21°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro