Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Alegria Maripins
poolen på alegria maripins i santa susanna på costa brava indgang på alegria maripins i santa susanna på costa brava terrasse på alegria maripins i santa susanna på costa brava seng på alegria maripins i santa susanna på costa brava badeværelse på alegria maripins i santa susanna på costa brava bar på alegria maripins i santa susanna på costa brava restaurant på alegria maripins i santa susanna på costa brava reception på alegria maripins i santa susanna på costa brava legerum på alegria maripins i santa susanna på costa brava solterrasse på alegria maripins i santa susanna på costa brava liggestole på alegria maripins i santa susanna på costa brava pool på alegria maripins i santa susanna på costa brava
Henter priser

Alegria Maripins

Santa Susanna / Malgrat de Mar

Alegria Maripins er et pænt, nyrenoveret hotel, og det ideelle valg for dig, der sætter pris på gode omgivelser, faciliteter samt flotte værelser. Hotellet har en super central beliggenhed midt i byen, Malgret de Mar, med både restauranter og shopping muligheder lige uden for døren. Desuden ligger den store sandstrand lige overfor hotellet.

Foran hotellet findes det fine pool-område med separat børnepool, solstole og parasoller. Hotellet tilbyder håndklæde-service til pool-området mod depositum, og håndklæderne kan desuden medbringes til stranden. På hotellet findes forskellige faciliteter som bordtennis, tv-rum samt billard – visse aktiviteter er mod gebyr.

Alegria Maripins har en flot restaurant, der serverer varieret buffet-mad af international og lokal standard. Dit ophold på Alegria Maripins er inklusiv morgenmad.

Alegria Maripins kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med plads op til 4 personer (inkl. babyer u. 2 år). Der er to dobbelt senge.
Enkeltværelse til 1 person.

.

Alle værelser er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med satellit-tv, WI-FI, telefon samt A/C. Safeboks kan lejes mod gebyr. Badeværelse med bruser samt hårtørrer. Der kan tilvælges pool udsigt i bestillingsprocessen.
Dit ophold på Alegria Maripins er med morgenmad inkluderet. Du kan tilvælge halvpension eller All Inclusive i bestillingsprocessen.

I øvrigt: Hotellet består af 5 bygninger. Hotellet tilbyder cykel-udlejning.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 800 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Nyrenoveret hotel
  • Flotte værelser
  • Mulighed for halvpension & All Incllusive
  • Gode faciliteter
  • Tæt på stranden

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
11°
TIR
13°
ONS
14°
TOR
14°
FRE
12°
LØR
12°
SØN
13°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro