Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Alegria Mar Mediterrania - Kun for voksne
Henter priser

Hotel Alegria Mar Mediterrania - Kun for voksne

Santa Susanna / Malgrat de Mar

Alegria Mar Mediterrania er et lækkert spa hotel for voksne (over 16 år), og det egner sig super godt til par, der ønsker nydelse og kvalitet i flotte omgivelser. Hotellet er beliggende direkte på stranden, hvor du finder strandbarer og restauranter langs med promenaden. Fra hotellet er der blot få minutters gang til Santa Susanna/Malgrat de Mar’s centrum, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker.

Alegria Mar Mediterrania byder på et pool-område med solstole og parasoller. Her er håndklæde-service mod depositum, og håndklæderne må desuden medbringes til stranden. Er du til selvforkælelse, kan du benytte hotellets Spa-Welness center, som tilbyder massage og forskellige behandlinger mod gebyr. På hotellet arrangeres der dagligt pilates, yoga mm.

Pool-baren serverer lækre forfriskende drinks, og hotellets restaurant byder på lokale delikatesser. Dit ophold på Alegria Mar Mediterrania er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive. Bestiller du All Inclusive, får du udleveret nøjagtigt program samt tider ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

Alegria Mar Mediterrania byder på flotte, moderne dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Det er muligt at få havudsigt. Alle værelser er udstyret med satellit-TV, A/C, køleskab, gratis WI-FI samt badekåbe. Safeboks er mod gebyr. Badeværelser har badekar, toiletartikler samt hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet tilbyder vaskeri-service mod gebyr. Der er TV-rum og læserum på hotellet samt Gratis WI-FI over hele hotellet. Det er muligt at parkere ved hotellet (mod gebyr).

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 10 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Voksen hotel (min. 16 år)
  • Wellness og Spa center
  • Strand hotel
  • Mulighed for All Inclusive
  • Afslappende ferie

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
17°
ONS
15°
TOR
14°
FRE
12°
LØR
14°
SØN
16°
MAN
15°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro