Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Alcudia Garden
Henter priser

Alcudia Garden

Alcudiabugten

Alcudia Garden Apartments er et populært og familievenligt lejlighedshotel med gode faciliteter. Hotellet er centralt beliggende midt i Alcudia, og her er du tæt på den store flotte sandstrand, den gamle bydel samt et væld af restauranter, shopping muligheder og byliv.

Hotellets 5000 m2 store have byder på et flot pool-område med børnepool samt en hyggelig pool-bar, hvor du kan nyde en forfriskende drink. Hotellet har desuden et aktivitets-team, der arrangerer daglige aktiviteter samt børneklub for de små (4-12 år).

Dit ophold på Alcudia Garden er eksklusiv måltider, men der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, halvpension (morgenmad og aftensmad) inkl. drikkevarer eller All Inclusive SK. All Inclusive SK består af morgenmad, frokost og aftensmad, som indtages i hotellets buffet-restaurant, samt drikkevarer og snacks. Med All Inclusive SK kan du, med forud reservation, nyde 3 af dine aftensmåltider i følgende restauranter:
Giardino – Italiensk køkken
Albuferarummet – Internationalt køkken
Hibiscus-terrassen – Internationalt køkken

På Alcudia Garden bor du i velindrettede 2-værelses standard lejligheder til max. 3 voksne & 1 barn. Lejlighederne er med balkon eller terrasse, soveværelse med 2 enkeltsenge samt opholdsrum med 2 sovepladser og køkkenniche med bl.a. mikroovn og køleskab. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, gratis WI-FI, safeboks samt badeværelse med hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet har et supermarked, fitnessrum, møntvaskeri samt spillehal (mod gebyr). Der er WI-FI på alle hotellets fællesområder.

Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat, som skal betales direkte til hotellets. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr. person pr- dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 400 m.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Top familie hotel
  • Mulighed for All Inclusive
  • Tæt på havnen i Alcudia
  • Tæt til stranden
  • Børneklub
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro