Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Alcudia Garden
Henter priser

Alcudia Garden

Alcudiabugten

Her får du et af vores mest populære, familie venlige og centralt beliggende lejlighedshoteller beliggende midt i Alcudia. Her er du tæt på alt, den store flotte sandstrand, den gamle bydel og et væld af restauranter, shopping muligheder og byliv.

Alcudia Garden Apartments er hotellet hvor du aldrig vil kede dig, her er en 5000 m2 stor have med flot pool anlæg, masser af aktiviteter samt et aktivitets team der sørger for at holde dig aktiv i løbet af dagen samt byder på underholdning om aftenen. Du kan også vælge at slappe af med en drink i pool baren. Der er børnepool samt børneklub for de små – (4-12 år).

Der er døgnåben reception hvor du kan få hjælp til at veksle valuta, bestille lejebil eller få tips til oplevelser på Mallorca. Der er supermarked, spille hal (mod betaling), lille fitness rum, møntvaskeri samt restaurant. Der er WIFI i fælles områderne samt på værelserne. 

Alcudia Garden Apartments byder på 252 ferie lejligheder der er fordelt i tre bygninger. Værelserne er af ældre dato.

Værelsestyper: 
2-værelses lejlighed low cost.
Disse lejligheder har ikke samme gode beliggenhed som de øvrige. Opholdsrum med to sovepladser, telefon og tv, tekøkken med bl.a. mikroovn, soveværelse med to senge, badeværelse med bruser/badekar samt balkon eller terrasse. Beliggenheden er knap så god som for de øvrige 2-vær. lejligheder. Min. 2 voksne. 3 voksne og 1 barn under 14 år.

2-værelses lejlighed. Opholdsrum med to sovepladser, telefon og tv, køkkenniche med bl.a. mikroovn, soveværelse med to senge, badeværelse med bruser/badekar samt balkon eller terrasse. Min. 2 voksne. 3 voksne og 1 barn under 14 år.

2-værelses lejlighed med pool udsigt. Opholdsrum med to sovepladser, telefon og tv, tekøkken med bl.a. mikroovn, soveværelse med to senge, badeværelse med bruser/badekar samt balkon eller terrasse. Min. 2 voksne. 3 voksne og 1 barn under 14 år.

2-værelses lejlighed Premium. Lejlighed med opholdsrum med sovesofa, telefon og tv, tekøkken med bl.a. mikroovn, soveværelse med to senge, badeværelse med bruser/badekar samt lille have med terrasse. Gratis safeboks. 3 voksne og 1 barn under 14 år.

Dit ophold på Alcudia Garden er uden måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive.  

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling. 

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro per person per dag og gælder for alle personer over 16 år.Fakta

Centrum400 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Top familie hotel

  • Mulighed for All Inclusive

  • Tæt på havnen i Alcudia

  • Tæt til stranden

  • Børneklub

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
27°
ONS
26°
TOR
24°
FRE
24°
LØR
25°
SØN
24°
MAN
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro