Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Albir Garden Resort
Henter priser

Albir Garden Resort

Alicante

Albir Garden Resort er et familievenligt hotel med mange gode faciliteter for både store og små. Hotellet er beliggende på Costa Blanca kysten, nord for turistbyen, Benidorm, og mellem den hyggelige lokale by, Alfaz del Pi og stranden Playa del Albir. Fra hotellet er der blot en kort gåtur til stranden.

Hotellet består af flere bygninger, og udendørs findes den store, palmefyldte have med pool-området, som byder på både solstole, parasoller samt en separat børnepool. Udendørs findes desuden den store Aquapark, som ligger i tilknytning til hotellet, og er meget populær blandt børn og barnlige sjæle, med flere forskellige vandrutsjebaner.
 
Albir Garden Resort tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter, såsom tennisbaner, volleyball-baner, dartspil, bordtennis, billiard, petanque, fitnesscenter, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og skønheds-salon (behandlinger mod gebyr). For de mindste er der legeplads samt forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

Dit ophold på Albir Garden Resort er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Nøjagtigt program for All Inclusive udleveres ved ankomst, og der tages forbehold for ændringer.

På Albir Garden Resort bor du i pæne og rummelige 2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, satellit-tv, WI-FI (mod gebyr), samt køkkenniche med bl.a. mikroovn og enkelt køkkenudstyr.

I øvrigt: Hotellet tilbyder cykeludlejning.

Fakta

Centrum500 m.
Strand1.3 km.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Aqua Park
  • Mange sportsfaciliteter
  • All Inclusive
  • WI-FI
  • Cykeludlejning

Vejret de kommende dage: Alicante

MAN
10°
TIR
18°
ONS
18°
TOR
19°
FRE
18°
LØR
18°
SØN
19°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro