Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Aegean View Resort
Henter priser

Aegean View Resort

Kos by

Aegean View Resort er et af Kos flotteste hoteller og beliggenheden på skråningerne øst for Kos by giver en fantastisk udover det Ægæiske hav – deraf navnet. Hotellet er bygget som en lille landsby og består af mange forskellige mindre bygninger. Aegean View Resort byder på en masse faciliteter og er både et ideelt hotel til familieferien og til par som ønsker god kvalitet og forkælelse.

Hotellet byder på flere poolområder, bl.a. en “stille-pool” for dem der ønsker ro og afslapning og et stort og flot poolområde med aktiviteter og seperat børnepool og her findes også poolbaren som står klar med forfriskninger og snacks. Mod depositum udleveres gratis badehåndklæder. Desuden er der også en stor indendørs pool med spa, sauna og mulighed for massage (mod betaling) samt tilknyttet fitnesscenter.  For de vandglade er der et helt separat vandland med rutchebaner og for de mindste er der en fin legeplads og miniclub. Frister Middelhavet til en strandtur, så kører hotellets shuttlebus jævnligt ned til nærmeste strand.

Dit ophold på Aegean View Resort er inklusiv All Inclusive..

Det betyder at alle lokale drikkevarer er inkluderet og der serveres mad 4 gange om dagen.

  • Morgenmad
  • Frokost
  • Snacks
  • Aftensmad.

Nøjagtigt program med tider udleveres ved ankomst til hotellet. Aegean View Resort producerer selv mange af råvarer på egen “Pure life” farm og fremstiller selv bl.a olivenolie, ost, yougurt, is, marmelade og forskellige frugtdrikke. Hotellet råder også over en flot A la Carte restaurant.

Værelserne:
* Nydelige standard dobbeltværelser med bad og balkon eller terrasse, aircondition, WIFI, satelit TV, lille køleskab, safeboks (mod betaling) og hårtørrer.
* Juniorsuites med separat soveværelse, opholdsrum og bad med hårtørrer, alle med balkon og udsigt udover kysten med havet i baggrunden. Kaffe/the faciliteter, badekåbe, satelit TV, aircondition, WIFI og safeboks (mod betaling).
* Familieværelser med plads til 3-4 personer med separat soveværelse, opholdsrum og bad med hårtørrer. Balkon eller terrasse. Aircondition, WIFI, satelit TV, lille køleskab og safeboks (mod betaling).
* Familieværelser med plads til 4-6 personer (max 4 voksne og 2 børn) med 2 separate soveværelser, opholdsrum og bad med hårtørrer. Balkon eller terrasse. Aircondition, WIFI, satelit TV, lille køleskab og safeboks (mod betaling).

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet. 

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos,
anbefaler vi at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og
se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.  Fakta

Centrum2 km.
Strand1.5 km.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • All Inclusive
  • Mange faciliteter
  • Fredeligt område
  • Shuttlebus til stranden
  • Lækkert pool område
  • Vandland

Vejret de kommende dage: Kos

TOR
13°
FRE
15°
LØR
10°
SØN
13°
MAN
13°
TIR
ONS
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro