Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Aegean View Resort
pool-område på aegean view resort på kos i grækenland overbliksbillede af aegean view resort på kos i grækenland bygningen på aegean view resort på kos i grækenland lejligheden på aegean view resort på kos i grækenland vaerelse på aegean view resort på kos i grækenland spiseomraade på aegean view resort på kos i grækenland lounge på aegean view resort på kos i grækenland poolen på aegean view resort på kos i grækenland børne-pool på aegean view resort på kos i grækenland pool og solstole på aegean view resort på kos i grækenland pool-områderne på aegean view resort på kos i grækenland indendørs pool på aegean view resort på kos i grækenland børne underholdning på aegean view resort på kos i grækenland bygninger på aegean view resort på kos i grækenland
Henter priser

Aegean View Resort

Kos by

Aegean View Resort er et familievenligt All Inclusive hotel med gode faciliteter for både store og små. Hotellet er beliggende på skråningerne øst for Kos By med en fantastisk udsigt over det Ægæiske hav. Hotellet egner sig rigtig godt til familier, der ønsker en god beliggenhed samt All Inclusive.

Aegean View er bygget som en lille landsby og består af forskellige mindre bygninger.
Hotellet byder på flere pool-områder, bl.a. en “stille-pool” for dem der ønsker ro og afslapning, samt et stort og flot pool-område med aktiviteter og separat børnepool med splash-område og vandrutsjebaner. Her findes også pool-baren, som står klar med forfriskninger og snacks i løber af dagen. Pool-områderne tilbyder håndklæde-service mod depositum.

Hotellet har desuden en stor indendørs pool med spa, sauna og mulighed for massage (mod gebyr), samt et tilknyttet fitnesscenter. For de mindste er der en fin legeplads og miniklub.

Du kan nyde dagens måltider i buffet-restauranten, som serverer gode retter i et varieret udvalg. Dit ophold på Aegean View Resort er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost of aftensmad samt snacks og drikkevarer. Nøjagtigt program for All Inclusive udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Aegean View Resort kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 3 personer. Sælges også som eneværelse til 1 person (på forespørgsel).
Junior Suite til max. 3 personer. Med separat soveværelse, opholdsstue med sovesofa samt kaffe/te faciliteter.
Familieværelse til max. 4 personer. Med 2 soveværelser samt et lille køleskab.
Familieværelse til max. 5 personer. Med 2 soveværelser, opholdsstue med sovesofa samt et lille køleskab.

Alle værelser har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, WI-FI, hårtørrer samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Hotellet tilbyder gratis shutlle-bus, som kører til den nærliggende strand flere gange dagligt.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos, anbefaler vi, at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.

Hotelafgift i Grækenland pr. 1/1 2018: De lokale myndigheder i Grækenland har indført en hotelafgift på hotelovernatninger fra og med 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in (kontant eller med kreditkort). Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse og nat:
1-2 stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,50 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,00 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 4,00 EUR
For en uges ferie vil det blive maks. 28 EUR for ophold på 5-stjernet hotel.

Fakta

Centrum2 km.
Strand1.5 km.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • All Inclusive
  • Mange faciliteter
  • Fredeligt område
  • Shuttlebus til stranden
  • Lækkert pool område
  • Vandland

Vejret de kommende dage: Kos

MAN
21°
TIR
19°
ONS
22°
TOR
21°
FRE
17°
LØR
19°
SØN
21°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro